نام فایل : قارچ کامبوجا 47 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 49
حجم : 244 کیلوبایت
مقدمه :
قارچ كمبوجا كه متشكل از كشتهاي همزيست سلولهاي مخمر از دسته ساكاروز ماسيس (
Saccharomyces
) باباكتري هاي ميله هاي شكل زيلي نوروم (
Xy linorom
) ويك توده تقريبا كرم رنگ ژله اي مانند ،به ندرت ممكن است چندين نفر درروز به
WILD ROSE COLLEGE
مراجعه نكنند و خواهان اطلاعاتي در مورد چاي كمبوجا ويا ((چاي قارچ))نباشند.
لذا اين بهترين فرصت است كه مجموعه اطلاعات طبي كه نمايانگر كليه خواص ومنابع اين گيان معجزه گر است تنظيم شود وبه علاقه مندان ارائه شود.
نخستين اطلاعات مربوط به كمبوجا نشانه گرقدمت 2000 ساله اين گياه است براساس مدارك موجود نام اين قارچ از نام يك پزشك ژاپني به نام كمبو گرفته شده است ،گرچه كمبوجا نام نوعي قارچ است، اما در واقع به عنوان يك نوشيدني موردمصرف قرار ميگيرد.
1-
Wild ros college
مركز پژوهشي است در شهر
Calgary
كانادا كه تحقيقات گسترده اي در مورد امراض توسط انواع داروهاي گياهي انجام ميشود
مكانيسم عمل:اين نوشيدني، تركيبي از چاي معمولي وشكر ميباشد كه با استفاده از قارچ كمبوجا تخمير شده وساختار شيميايي آن تغيير كرده است.معمولا توليد فراوردهاي تخميري در دو مرحله انجام ميشود.
1- فاز رشد ميكرو ارگانيسم ها ( موجودات ذره بيني )
2- فاز تشكيل فراوردها بوسيله سلولهاي بالغ كه از لحاظ بيو شيميايي اسيديته محيط ، ميزان هوادهي (اكسيژن رساني) ودرجه حرارت مناسب، عمل تخمير را كنترل ميكند، اسيد گلو كورونيك موجود در اين نوشيدني كه در اثر تخمير چاي شيرين در تاريكي ودر حرارت مناسب ايجاد ميشود ، براي ساخت پلي ساكاريد ها ي مهمي نظير ماده اصلي سازنده غضروف وماده مخاطي وزجاجيه چشم بكار رفته است ووجود آن باعث دفع مواد زائد وسموم از بدن ميشود.
- تاثيرات مصرف:
...
مبلغ قابل پرداخت 31,800 تومان