نام فایل : روش اندازهگيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني 6ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 5
حجم : 69 کیلوبایت
فهرست مطالب
روش اندازهگيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني
مقدمه
هدف
تعريف
اصول
دستگاهها و وسايل لازم
نمونهبرداري
روش كار
بيان نتايج
گزارش آزمون
بسمه تعالي
پيشگفتار
استاندارد روش اندازهگيري عصاره محلول در آب سرد و در ادويه و چاشني كه بوسيله كميسيون فني ادويه و چاشني تهيه و تدوين شده در بيست و دومين كميته ملي مواد خوراكي و فرآوردههاي كشاورزي مورخ
35/4/16
تصويب گرديد . پس از تائيد شوراي عالي استاندارد و باستناد ماده يك ( قانون مواد الحاقي به قانون تاسيس موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه
1349
) بعنوان استاندارد رسمي ايران منتشر ميگردد .
براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني صنايع و علوم استانداردهاي ايران در مواقع لزوم و يا در فواصل معين مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استانداردها برسد در هنگام تجديدنظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ و تجديدنظر آنها استفاده نمود .
در تهيه اين استاندارد سعي بر آن بوده است كه با توجه به نيازمنديهاي خاص ايران حتيالمقدور ميان روشهاي معمول در اين كشور و استاندارد و روشهاي متداول در كشورهاي ديگر همآهنگي ايجاد شود .
لذا با بررسي امكانات و مهارتهاي موجود و اجراي آزمايشهاي لازم استاندارد حاضر با استفاده از استاندارد زير تهيه گرديد .
ISO recommendation R 941
Spices and condiments
...
مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان