نام فایل : سرکه
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 17
حجم : 70 کیلوبایت
سرکه :
نتايج تحقيق و بررسی دانشمندان در مورد فوايد سرکه سيب و خواندنيهايی درباره
سرکه
امروز از تلفيق چند مقالخ علمی و مفيد و نتايج تحقيق دانشمندان راجه به
سرکه برای شما عزيزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنيهای سرکه و نحوه
استفاده آن ارائه کرده ام اميدوارم مورد استفاده و بهره عزيزان قرار
گيرد
...
::
سرکه
::
تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن
اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3
تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید
تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند
.
تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن
...
مبلغ قابل پرداخت 26,000 تومان