محل لوگو

کاستارد پخته 16 ص - Copy


کاستارد پخته 16 ص - Copy

نام فایل : کاستارد پخته 16 ص - Copy

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 13

حجم : 61 کیلوبایت


کاستارد پخته
از انواع کارستارد پخته شده می توان به سس کاستارد اشاره کرد که به عنوان فیلر در انواع کارت ها یا به عنوان پوشش دهنده در انواع شیرینی ها و هم چنین تزیین میوه ها بکار می رود . یک سس کاستارد پخته نشده رقیق و نازک است در صورتی که یک سس که بیش از اندازه پخته شده است بصورت دلمه می باشد بنابراین درجه حرارت پخت در تهیه کاستارد بسیار حائز اهمیت است هم چنین افزایش استفاده از تخم مرغ باعث می شود کاستارد زیاد سفت شود و مدت زمان پخت کوتاه شود. در تهیه کاستارد پخته می توان بجای استفاده از تخم مرغ کامل یا زرده تخم مرغ از سفیده تخم مرغ نیز استفاده کرد ولی خصوصیات رنگ و طعم کاستارد نهایی کاهش می یابد.
در مورد کاستارد منجمد در قسمت 1-8 توضیح داده شده است.
فهرست مطالب
عنوان
صفحه
چکیده
مقدمه
فصل اول – بررسی منابع
تعریف بستنی
تاریخچه بستنی
طبقه بندی بستنی
آمار جمانی تولید و مصرف بستنی
ترکیبات تشکیل دهنده بستنی
معایب بستنی
ارزش غذایی بستنی
تعریف کاستارد و کاستارد منجمد
تاریخچه کاستارد و کاستارد منجمد
طبقه بندی کاستارد
کشورهای مصرف کننده کاستار
ترکیبات تشکیل دهنده کاستارد منجمد
نقش ترکیبات تشکیل دهنده کاستارد منجمد
1-13-1- چربی شیر
1-13-2- ماده خشک بدون چربی شیر
1-13-3- زرده تخم مرغ
...


مبلغ قابل پرداخت 26,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 181

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما