محل لوگو

خط تولید رب گوجه فرنگی 29 ص


خط تولید رب گوجه فرنگی 29 ص

نام فایل : خط تولید رب گوجه فرنگی 29 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 29

حجم : 142 کیلوبایت


خط توليد رب گوجه فرنگي:
مهمترين عامل در توليد يك محصول با كيفيت بالا، شستشوي كامل گوجه فرنگي با آب تميز وسالم مي باشد دستگاههاي شستشو مختلف مي باشد ولي معمول ترين وبهترين نوع آن سيستمي است كه هم اكنون در اكثر كارخانجات ايران متداول است ومورد استفاده قرار مي گيرد.
1) دريافت گوجه فرنگي
2) حوضچه شستشو 1و2
3) بازرسي وجوركردن (
Sorting
)
4) خردكن(
Crushing
)
5)قيف خردكن
6) پري هيتر (
Pre Heating
)
7)صافي دومرحله اي
8) مخزن ذخيره آب گوجه فرنگي
9)تغليظ كننده ها (
Batch ,Continouse
)
10)مخزن نمك زني
11)پاستوريزاتور
12)پر كردن داخل قوطي (
Filling
)
13)دربندي (
Seaming
)
14)تونل پخت يا پاستوريزاتور ثانويه
15)بسته بندي
...


مبلغ قابل پرداخت 26,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 143

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما