نام فایل : تأثیر اندازه تخم مرغ روی حرارت تولیدی و انتقال انرژی از تخم مرغ به جوجه ها 20 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 17
حجم : 329 کیلوبایت
عنوان: تأثیر اندازه تخم مرغ روی حرارت تولیدی و انتقال انرژی از تخم مرغ به جوجه ها
ترجمه و تلخیص : مهندس احمد صلاحی
–
سرپرست کارخانه جوجه کشی اشراق (ماهان ورامین)
مهندس مژده موسی نژاد
–
عضو هیأت علمی دانشگاه کهنوج
چکیده:
تخم مرغهای کوچک (گرم 12/0
1/56) و بزرگ(11/0
70) را در شرایط یکسان در دمای 8/37 درجه سانتی گراد خوابانده و سعی گردید که درجه حرارت پوسته تخم مرغ ثابت بماند. ماده خشک، خاکستر، پروتئین، مقدار چربی در آلبو من، زرده ، لاشه بدون زرده (
YFB
) وبقایای زرده(
RY
)
مقدار کربو هیدرات و میزان کالری آنها مورد محاسبه قرار گرفت.
برای داشتن دمای یکسان روی پوسته تخم مرغ ها در هر گروه ، بعد از 15 روزگی، میزان حرارت تولیدی تخم مرغ های درشت در مایسه با تخم مرغهای کوچک بیشتر بوده و دمای ماشین را در این گروه پایین تر تنظیم می کنیم. نتایج مصرف مواد مغذی نشان داد که میزان چربی بالا و مقدار پروتئین کمتر در بقایای کیسه زرده در جوجه های هچ شده از تخم مرغهای کوچک است. کسر تنفسی (
RQ
...
مبلغ قابل پرداخت 31,800 تومان