نام فایل : مواد غذایی مؤثر بر حافظه
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 2
حجم : 27 کیلوبایت
مواد غذایی مؤثر بر حافظه
گیاهان و میوه ها
(قسمت اول)
1. آلو (
Plum
) :
انواع آن به فارسی «گوجه برغانی»، «آلو سیاه»، «قطره طلا»، «آلو بخارا» و در کتب سنتی نامهای عربی آن، از جمله : «اجاص» و «برقون» آمده است. آلو از نظر طبیعت، سرد و برگ آن سرد و خشک است.
1
آلوی تازه، میوه خوبی برای بدن می باشد. آلو حافظ مغز و آرام بخش مراکز اعضا بوده و برای رفع سوء هاضمه مفید است.
2
2. آمُله (
Emblic myrobalan
) :
آمُله در کتب سنتی با نامهای: «آملِج»، «اَملَج» آمده که به هندی «آملا» یا «اونلا» می گویند. نام درخت هندی است که طعم آن مانند آلو گوجه ترش و به بزرگی گردو است.
آمله برای ازدیاد حافظه، حدت ذهن و تفریح قلب مفید است. اشخاص سردمزاج برای تعدیل سردی آن بهتر است با عسل یا دارچین یا مصطکی بخورند، ولی برای اشخاص گرم مزاج ضرورتی ندارد.
از نظر
ابوعلی سینا
، آمله برای رفع نسیان و فراموشی مفید است.
3
3. آویشن شیرازی (
Oregano Ovigan Vulgaire
) :
به فارسی «پونه کوهی» و در کتب طب سنتی با نام «فودنج جبلی» نام برده می شود،
"شلیمر"
این گیاه را با نام «آویشن شیرازی» نام برده است. طبیعت آن طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و خشک است.
...
مبلغ قابل پرداخت 26,500 تومان