محل لوگو

مالشعير


مالشعير

نام فایل : مالشعير

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 8

حجم : 53 کیلوبایت


مقدمه:
ماءالشعیر از جمله نوشیدنیهایی است که به گفته متخصصان وکارشناسان تغذیه خواص زیادی به بدن میرساند. شرکت بهنوش جزو اولین شرکتهای ایرانی است که به تولید ماءالشعیر در ایران پرداخت.
پروسه تولیدی ماءالشعیر در ایران منحصر به فرد است.در تمام دنیا آب جوی الکلی تولیدمی شود که برخی از آنها در پروسه دیگری الکل را از آن حذف میکنند.اما خظ تولید شرکت بهنوش به نوعی است که در روندتولید آن اصلا الکلی تولید نمی شود که بخواهیم آن را حذف کنیم.به همین دلیل بسیاری از کشورهای اسلامی که روی این موضوع حساسیت دارند بازار خوبی برای ماءالشعیر ایرانی است.چون انها اعتقاد دارند که محصول ایرانی کاملا

حلال

است.
تنها ماده ای که به عنوان افزودنی در ماءالشعیر استفاده می شود عصاره
رازک
است که خواص طبی زیادی دارد که از آنجمله می توان به دافع سنگ کلیه ،مدرن بودن،ضد عفونی
کننده دستگاه گوارش و ضد عفونی کننده دستگاه تنفس اشاره کرد.علاوه بر تمام اینها ماءالشعیر با دارا بودن ویتامینهای گروه
B
واسید آمینه برای پوست ومو بسیار مناسب است، خواص درمانی بسیاری برای خانمهای باردار و شیرده دارد وتا حدودی در افزایش ضریب هوشی موثر است.
در روند تولید ماءالشعیر جوی خریداری شده به واحد بوجاری منتقل می شود.
واحد بوجاری،مکانی است که جو در آن پاک وتمیز می شود.جویی که در دنیا برای آب جو سازی استفاده می شود،جوی
دوردیفه
نام دارد.
دلایل استفاده از جوی دوردیفه،پروتئین کم ودانه های هم سایز روی خوشه است که ضایعات را کمتر می کند. شرکت بهنوش نیز از جوی دوردیفه استفاده می کند که این جو در قیف ریخته شده وتوسط بالابر باسکول می شود.جو در دو مرحله سرند
می شود
وضایعاتش گرفته شده ومجدداباسکول می شود.این مرحله اول بوجاری است.
در مرحله ی دوم دقت عمل بیشتری صورت می گیرد . در این مرحله جو سرند می شود
که در این سرند علاوه بر دانه بندی،ضایعات فلزی احتمالی از جو جدا می شود.بعد از اینکه سرند مرحله ی دوم خود را پشت سر گذاشت،جو به مرحله ی سنگ چین می رود و سنگ ریزه ها را از آن جدا می شود.جو در این مرحله توسط سرند یک دوم
sort
شده وبه تانک ذخیره جو می رود تا برای تبدیل شدن به مالت آماده شود.
بعد از مرحله ی بوجاری،جو به مخزنهای شست وشو وضد عفونی رفته طی30 ساعت شسته می شود.عمل شست وشو وضد عفونی جو در سه مرحله انجام می گیرد.در خاتمه30 ساعت شست وشو،توده جو به سالن ژرمینگ پمپ و به ابتدای سالن ریخته می شود. دستگاهی که در این سالن وجود دارد در هر حرکت رفت و برگشت خود توده را جا به جا میکند تا دانه ها از کف رطوبت بگیرند. تودها پنج روز در این سالن می مانند و بعد از پنج روزبه کوره
...


مبلغ قابل پرداخت 26,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۰ تیر ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 57

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما