نام فایل : گل کلم
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 6
حجم : 134 کیلوبایت
گل کلم
:
گل کلم به دو نوع سفید و سبز تقسیم می شود . ارزش تغذیه دو نوع آن یکسان است. گل
کلم با حرارت کم و میزان محتوای الیاف خوراکی بسیار زیاد و دارای ویتامین ها و مواد
معدنی فراوان بوده و " داروی مطلوب طبیعی " است. گل کلم دارای موادی است که " له
هوان تن" نامیده می شود. این ماده یک نوع مایع خوب برای تمیز کردن رگ ها است و بطور
مؤثر کلسترولی را که درعروق باقی مانده است از بین می برد و همچنین از چسباندن
پلاکت های خون پیشگیری می کند و ابتلا به بیماری قلب را کاهش می دهد
.
توصیه : خوردن گل کلم که پخته شده با بخار، بهترین روش است. گل کلم در آب نمک
چند دقیقه خیس داده می شود ، کرم های سبز از درون گل بیرون می آید و مواد دارویی
کشاورزی آن از بین می رود
.
گياهشناسى
از نظر گياهشناسى کلمگل گياهى است دو ساله از خانواده
Brassicaceae
و با نام علمي
...
مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان