نام فایل : نگهداری سیب در سردخانه
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 20
حجم : 269 کیلوبایت
فهرست مطالب
مقدمه
آئين كار نگهداري سيب در سردخانه
هدف
دامنه كاربرد
اصول روش نگهداري سيب
برداشت
جور كردن و درجه بندي
بسته بندي
انتقال به سردخانه
طرز عمل در سردخانه
كنترل سيبها در سردخانه
پيوست شماره
3
ـ كنترل آتمسفر در سردخانه
بسمه تعالي
پيشگفتار
آئين كار نگهداري سيب در سردخانه كه نخستين بار در سال
1351
تهيه گرديد بر اساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تائيد كميسيون فني نگهداري ميوه و سبزي در سردخانه براي اولين بار مورد تجديد نظر قرار گرفت و در هفتاد و دومين جلسه كميته ملي استاندارد فرآوردههاي كشاورزي و غذائي مورخ
67/4/29
تصويب شد , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذر ماه سال
...
مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان