نام فایل : نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 42
حجم : 318 کیلوبایت
آموزشکده کشاورزی
شهید رجایی نیشابور
عنوان:
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
استاد ارجمند :
جناب آقای انصاریان
گردآورندگان:
بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی
پائیز 1386
فهرست عناوین
نانو تكنولوژي، فناوري نوين
3
تعريف نانو تكنولوژي
3
تاريخچه نانو در جهان
5
اصول پايه نانو تكنولوژي
6
اساس ارتباط نانو تكنولوژي و علم و تكنولوژي غذا
7
ارتباط نانو تكنولوژي با مهندسي كشاورزي و سيستم هاي غذايي
9
عناصر پایه در فناوری نانو
13
نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آنها
...
مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان