محل لوگو

نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40ص


نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40ص

نام فایل : نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 42

حجم : 318 کیلوبایت


آموزشکده کشاورزی
شهید رجایی نیشابور
عنوان:
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
استاد ارجمند :
جناب آقای انصاریان
گردآورندگان:
بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی
پائیز 1386
فهرست عناوین
نانو تكنولوژي، فناوري نوين
3
تعريف نانو تكنولوژي
3
تاريخچه نانو در جهان
5
اصول پايه نانو تكنولوژي
6
اساس ارتباط نانو تكنولوژي و علم و تكنولوژي غذا
7
ارتباط نانو تكنولوژي با مهندسي كشاورزي و سيستم هاي غذايي
9
عناصر پایه در فناوری نانو
13
نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آنها
...


مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 80

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما