نام فایل : مضرات مصرف نمك 8ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 7
حجم : 43 کیلوبایت
مضرات مصرف نمك
نمك خوراكي (
edible salt
) يك ماده معدني و بـلـورين است كه عمدتاً از سـديم كلرايد (
sodium chloride
) تشـــكيل يافته است. از جمله مصارف نـمك خوراكـي مي تـوان بـه طـعم دهـي بـه مـواد غـذايـي، به عنوان يك نـگهدارنده مـواد غـذايـي (جلـوگيري از فسـاد مـــواد غذايي) و ترد كننده
گوشت اشاره كرد.
تقسيم بندي نمك ها:
1-سنـگ نمك (
rock salt
): سـنگ نـمـك يـا هاليت (
halite
) يــك نمك تصفيه نشده، با رنـگ خاكستري و ممـلو از نـاخالـصي است. از اين نمك براي ذوب كردن يخ و برف در خيابانها و جاده ها استفاده ميشود. سنگ نمك در واقع سديم كلرايد است با فرمول شيميايي (
NACL
).
2-نمك سفره (
table salt
): سنگ نمك تصفيه شده و آسياب شده است، كه معمولاً با يد غني سازي شده است.
3-نمك دريا (
sea salt
): اين نوع نمك با تبخير آب دريا و اقيانوسها حاصل ميشود. تركيابت شيميايي نمك دريا شامل سديم، كلرايد، سولفات، منيزيوم، پتاسيم، كلسيم است. نمك دريا تصفيه نشده و فاقد يد ميباشد.
4-نمك ترش (
SOUR SALT
): نمك ترش و يا نمك سيتريك كه از ميوه هاي اسيدي نظير ليمو ترش استخراج ميشود.
دسته بندي نمك ها :
...
مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان