نام فایل : فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 9
حجم : 115 کیلوبایت
عنوان تحقیق :
آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي
در سردخانه
استاد ارجمند :
جناب آقای مهندس محمدیان
گرد آورنده :
منصور قاسمی
بهار 1386
فهرست مطالب
هدف و دامنه كاربرد
آماده سازي گوجه فرنگي
بسته بندي
بارگيري در وسايل ترابري مجهز به تجهيزات سرمازا يا سردخانه
شرايط بهينه در طي ترابري با وسايل نقليه مجهز به تجهيزات
عملياتي كه بايد طي نگهداري و در پايان آن و همچنين در وسايل ترابري انجام شود
آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه
1
- هدف و دامنه كاربرد
هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد .
اين روش در مورد گوجه فرنگي هائي كه به مصرف فرآيند صنعتي ميرسند كاربرد ندارد .
2
- آماده سازي گوجه فرنگي
...
مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان