نام فایل : سموم موجود در سیب زمینی
فرمت : .DOC
تعداد صفحه/اسلاید : 15
حجم : 76 کیلوبایت
عنوان تحقیق
:
سموم موجود در سیب زمینی
ا
ستاد مربوطه
:
خانم مهندس زهره دیدار
گرد آورنده
:
حسین جدّی
پاییز 85
خانواده سیب
زمینی: (
Solanaceae
)
بیش از 150 ماده شیمیایی در سیب زمینی شناسایی شده است که شامل سولانین، اسید اگزالیک، ارسنیک، تانن، نیترات و بیش از یکصد ماده دیگر می باشد. سولانین که یک آلکالوئید تلخ مزه است بر اثر قرار گرفتن غده ها در معرض نور در اپیدرم ساخته می شود و بر اثر تجمع آن رنگ غده سبز و مزه تلخ ایجاد می گردد. مصرف 25-20 میلی گرم از آلفا – سولانین برای انسان سمی و ممکن است باعث تولید نوزادان ناقص الخلقه شود. سیب زمینی دارای یک بازدارنده آنزیم اینورتاز (
Invertase
) است که مانع هیدرولیز شدن قندها می شود. فلفل نیز دارای ماده کاپسایسین (
Capsaicine
) است که باعث ناراحتیهای پوستی یا ناراحتیهای معده می شود. میوه های گوجه فرنگی دارای توماتین (
Tomatine
) می باشند که یک گلیکوآلکالوئید استری است. بیشترین مقدار توماتین 87 درصد در میوه های گرجه فرنگی سبز گزارش شده است. میوه های قرمز رسیده 3-2 روز پس از برداشت همه توماتین خود را از دست می دهند.
...
مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان