نام فایل : سرکه - 17ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 15
حجم : 71 کیلوبایت
نتايج تحقيق و بررسی دانشمندان در مورد فوايد سرکه سيب و خواندنيهايی درباره
سرکه
امروز از تلفيق چند مقالخ علمی و مفيد و نتايج تحقيق دانشمندان راجه به
سرکه برای شما عزيزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنيهای سرکه و نحوه
استفاده آن ارائه کرده ام اميدوارم مورد استفاده و بهره عزيزان قرار
گيرد
...
سرکه
تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن
اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3
تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید
تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند
.
تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن
مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید
...
مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان