محل لوگو

خیار 16ص


خیار 16ص

نام فایل : خیار 16ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 15

حجم : 110 کیلوبایت


خیار
کلیات گیاه شناسی
خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند .
خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده وپوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه دار است . گلهای آن زرد رنگ که به دو صورت نر و ماده روی یک پایه قرار دارند میوه آن سبز رنگ و بسته به نوع و نژادهای مختلف ممکن است کوچک و یا دراز باشد .
ترکیبات شیمیایی
خیار دارای ساپونین و آنزیم های مختلفی مانند پروتئولی تیک و غیره و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف می باشد .
در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .
انرژی  8 کالری 
آب  95 گرم 
پروتئین  0/6 گرم 
مواد چربی  0/1 گرم 
مواد نشاسته ای  2/5 گرم 
فسفر  30 میلی گرم 
آهن  0/2 میلی گرم 
کلسیم  25 میلی گرم 
پتاسیم  160 میلی گرم 
ویتامین آ  250 واحد 
سدیم  6 میلی گرم 
ویتامین ب 1  0/03 میلی گرم 
ویتامین ب 2  0/04 میلی گرم 
ویتامین ب 3  0/2 میلی گرم 
ویتامین ث  7 میلی گرم
 
خواص داروئی
خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده بدن
...


مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 54

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما