محل لوگو

پايه‌ريزي مقررات پايشي در ccps 7ص


پايه‌ريزي مقررات پايشي در ccps  7ص

نام فایل : پايه‌ريزي مقررات پايشي در ccps 7ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 4

حجم : 35 کیلوبایت


اصل شماره چهار:
برقراري روشهاي پايشي
Estalilishment ot Monitiring

پايه‌ريزي مقررات پايشي در
ccps
پايه‌ريزي رويه‌هايي براي استفاده از نتايج پايشي در تنظيم مراحل توليد و حفظ كنترل:
« پايش» انجام يك رشته مشاهدات يا سنجش‌هاي( اندازه‌گيري) برنامه‌ريزي شده براي ارزيابي مهار يك منحاطرة بهداشتي در هر
ccp
و تهيه گزارش دقيق( پيوست ت) براي استفاده در مرحلة بعدي اجراي برنامة
HACCP
يعني « پژوهشي و مميزي» است. پايشي سه هدف عمده‌اي را برآورده مي‌سازد: نخست آنكه پايشي براي اعمال مديريت بهداشتي مواد خوراكي به كمك سامانة
HACCP
لازم و ضروري است. اگر پايشي نشان دهد كه گرايشي به سمت از كنترل خارج شدن يك
CCP
وجود دارد. مثلاً فراتر رفتن از يك تراز مشخص( آرماني) آنگاه قبل از آنكه انحرافي بروز كند مي توان اصلاحي را براي برقراري دوباره كنترل در
CCP
به مورد اجرا گذارد. دوم آنكه پايشي براي تعيين اينكه چه موقع
CCP
از كنترل خارج شده و انحرافي در
CCP
بروز كرده است، مورد استفاده قرار مي‌گيرد. سوم آنكه پايشي سند مكتوبي براي استفاده در مرحلة پژوهشي و مميزي فراهم مي‌آورد.
ناسالم و غير بهداشتي بدون يك فرآوردة خواركي ممكن است ناشي از آن باشد كه منحاطرة موجود در يك مرحلة توليد به درستي مهار نشده و انحراف بروز كرده است. به علت پيامدهاي بالقوهة جدي يك نقص منحاطره‌ساز، رويدهاي مورد استفاده در امر پايشي بايد مؤثر و كارآمد باشند. ايده‌آل آن است كه سطح پايشي 100% باشد.
پايشي پيوسته و مداوم به كمك انواع زيادي از روشهاي فيزيكي و شيميايي امكان‌پذير است. براي نمون، درجه حرارت و مدت زمان يك مرحلة حرارتي برنامه‌ريزي شده براي غذايي كنسرو شدة كم اسيد به طور مداوم بر روي نوار ثبت دما ثبت مي‌شود. حال اگر آنچه بر روي نوار ثبت گرديده نشان دهد كه درجه حرارت به زير دماي تعيين شده افت كرده يا مدت زمان مرحلة حرارتي ناكافي بوده، فرآوردة توليدي به عنوان يك انحراف فرآوري ضبط مي‌شود. همچنين سنجش
PH
ممكن است به طور دائم در مورد مايعات انجام گيرد يا به وسيلة آزمايش هر مبهم پيش از فرآوري صورت پذيرد. داده‌هاي زيادي براي پايشي اندازه‌هاي بايسته به طور مداوم يا با نمونه‌برداري از هر مبهم و يادداشت داده‌ها در جداول مربوط وجود دارد. پايشي پيوسته و مداوم همواره ارجحيت دارد. تبخيرات بايد براي انجام دقيقي و درست عمليات پايشي تنظيم شده باشند.
واگذاري مسؤوليت پايشي در هر
...


مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 91

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما