محل لوگو

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31ص


نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31ص

نام فایل : نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 31

حجم : 343 کیلوبایت


دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی
سمینار کارشناسی با عنوان:
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
گردآورنده: سحر میرشاهی
834316
استاد راهنما : مهندس برزگر
بهار 1385
فهرست عناوین
نانو تكنولوژي، فناوري نوين
2
تعريف نانو تكنولوژي
2
تاريخچه نانو در جهان
3
اصول پايه نانو تكنولوژي
4
اساس ارتباط نانو تكنولوژي و علم و تكنولوژي غذا
5
ارتباط نانو تكنولوژي با مهندسي كشاورزي و سيستم هاي غذايي
6
عناصر پایه در فناوری نانو
9
نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آنها
9
نانولوله ها
11
...


مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 66

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما