نام فایل : نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 31
حجم : 343 کیلوبایت
دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی
سمینار کارشناسی با عنوان:
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
گردآورنده: سحر میرشاهی
834316
استاد راهنما : مهندس برزگر
بهار 1385
فهرست عناوین
نانو تكنولوژي، فناوري نوين
2
تعريف نانو تكنولوژي
2
تاريخچه نانو در جهان
3
اصول پايه نانو تكنولوژي
4
اساس ارتباط نانو تكنولوژي و علم و تكنولوژي غذا
5
ارتباط نانو تكنولوژي با مهندسي كشاورزي و سيستم هاي غذايي
6
عناصر پایه در فناوری نانو
9
نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آنها
9
نانولوله ها
11
...
مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان