محل لوگو

سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص


سيستم هاي HACCP  در صنایع غذایی 15ص

نام فایل : سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 13

حجم : 68 کیلوبایت


سيستم هاي (
HACCP
)در صنايع غذايي
HACCP
مخفف
hazard analysis and critica lcontrol point
است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت
pilsbury
مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (
NASA
) ريشه گرفته است
سسيستم هاي (
HACCP
)در صنايع غذايي
HACCP
مخفف
hazard analysis and critica lcontrol point
است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت
pilsbury
مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (
NASA
) ريشه گرفته است . اصول ابتدا يي اين کار توسط (
Hoaward E .Bauman
) از شرکت پيلسبو ري با همکاري ناسا و ازمايشگا ههاي ارتش و نيروي هوايي
امريکا از يافته هاي يک پروژه پژوهشي مشترک حاصل گرديده

به اين ترتيب که در سال
...


مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 50

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما