محل لوگو

سرکه - 17ص


سرکه - 17ص

نام فایل : سرکه - 17ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 15

حجم : 71 کیلوبایت


نتايج تحقيق و بررسی دانشمندان در مورد فوايد سرکه سيب و خواندنيهايی درباره

سرکه
امروز از تلفيق چند مقالخ علمی و مفيد و نتايج تحقيق دانشمندان راجه به

سرکه برای شما عزيزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنيهای سرکه و نحوه

استفاده آن ارائه کرده ام اميدوارم مورد استفاده و بهره عزيزان قرار

گيرد
...
سرکه

تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن

اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3

تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید

تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند
.
تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن

مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید

استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد
.
...


مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 46

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما