نام فایل : سرکه - 17ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 15
حجم : 71 کیلوبایت
نتايج تحقيق و بررسی دانشمندان در مورد فوايد سرکه سيب و خواندنيهايی درباره
سرکه
امروز از تلفيق چند مقالخ علمی و مفيد و نتايج تحقيق دانشمندان راجه به
سرکه برای شما عزيزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنيهای سرکه و نحوه
استفاده آن ارائه کرده ام اميدوارم مورد استفاده و بهره عزيزان قرار
گيرد
...
سرکه
تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن
اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3
تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید
تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند
.
تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن
مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید
استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد
.
...
مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان