محل لوگو

خشک کردن 26ص


خشک کردن 26ص

نام فایل : خشک کردن 26ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 22

حجم : 125 کیلوبایت


تعریف

خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از

غذا
هاست. این فرایند با گرفتن

آب

موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد

موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می

رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب،

دودی

کردن

یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله

منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب

موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند
.
روش های

...


مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 72

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما