نام فایل : جوجه كشي بوقلمون
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 49
حجم : 348 کیلوبایت
جوجه كشي بوقلمون
تهيه جوجه بوقلمون
جوجه بوقلمون را مي توان مانند جوجه مرغ به وسيله جوجه كشي طبيعي يا جوجه كشي مصنوعي تهيه كرد در پرورش صنعتي بوقلمون معمولااز جوجه كشي مصنوعي استفاده ميشود
تخم ها بايد داراي اندازه مناسب براي جوجه كشي باشد .
حرارت نا مناسب ،نگهداري طولاني وبالاخره دستكاري وتكان شديد تخم باعث نابودي جنين داخل تخم ميشود .
مدت جوجه دراوري در بوقلمون 28 روز است . معمولا جوجه ها از روز 27 شروع به نوك زدن و درآمدن از تخم ميكنند .
تشكيلات جوجه كشي بايد از سطح بهداشتي بالايي برخوردار باشد .
ضدعفوني دستگاه وتخم ها بايد قبل و بعد از هربار جوجه كشي انجام شود
حرارت لازم براي جوجه كشي 37-38 درجه سانتيگراد ميباشد
رطوبت نسبي بايد در حدود 60درصد در 24 روز اول و 70 درصد در 4 روز آخر باشد .
...
مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان