نام فایل : بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 36
حجم : 269 کیلوبایت
بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي
1
- ويژگيها و روشهاي آزمون
0
ـ مقدمه
پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است .
استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است .
1
ـ هدف و دامنه كاربرد
هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بستهبندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ميباشد .
2
ـ تعاريف و اصطلاحات
در اين استاندارد واژهها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده ميشود :
2
ـ
1
ـ بنزوات سديم
2
بنزوات سديم مادهاي است شيميائي با فرمول
C
6
H
...
مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان