محل لوگو

آماده كردن تركيب آميلوز


آماده كردن تركيب آميلوز

نام فایل : آماده كردن تركيب آميلوز

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 13

حجم : 61 کیلوبایت


آماده كردن تركيب آميلوز در برگهاي
Arabidopsis
مكانيسم تركيب آميلوز را در برگ هاي
Arabidopsis
با استفاده از تكنيك هاي برچسب زني
C
بررسي كرديم. در ابتدا اين فرضيه را امتحان كرديم كه ممكن است
malto – oligosaccharides (MOS)
به عنوان چاشني (آستر) براي سنتاز 1 نشاسته اي كه داراي دانه هاي محدود است عمل كند. متوجه شديم تركيب افزوده شده آميلوز در دانه ها جدا شده نشاسته با گلوكز
ADP
تهيه مي شود و
MOS
تهيه مي شود و
MOS
كه با دانه ها مقايسه شده با گلوكز
ADP
تهيه مي گردد. علاوه بر اين، با استفاده از گياهان تغيير پذير
(Matant)
جمع آوري كننده
MOS
متوجه شديم كه نسبت به نوع وحشي آميلوز بيشتري تركيب گرديد كه به مقدار
MOS
در
Vivo
ارتباط دارد. زماني كه گياهان تغيير پذير و نوع وحشي در موقعيت هايي كه هر دو خطوط داراي محتوي مشابه
MOS
هستند، آزمايش گرديدند، هيچ تفاوتي در تركيب آميلوز مشاهده نشده همچنين فرضيه اي را آزمايش كرديم كه ممكن است شاخه هاي آميلو پكتين به عنوان چاشني براي سينتاز 1 نشاسته اي كه داراي دانه هاي محدود است عمل كند. در اين مدل شاخه هاي كشيده آميلو پكتين براي شكل دادن آميلوز پشت سر هم شكافته مي شوند. آزمايشات تعقيب پالس (ضربه) را انجام داديم پالس گلوكز
...


مبلغ قابل پرداخت 27,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 43

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما