محل لوگو

نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص


نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص

نام فایل : نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 53

حجم : 275 کیلوبایت


نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی:
نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (
HACCP
) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول 2 صورت پذیرد. بدیهی است ارزیابی حسی مورد نیاز باید در محل صورت گرفته و در صورت مشکوک بودن به فساد، ارسال نمونه ها به آزمایشگاه برای آزمایشهای تکمیلی بلامانع است.
جدول
1
: نمونه برداری در محلهای تخلیه صید یا در خلال فروش اولیه
میزان محصول تخلیه شده یا فروشی
(بر حسب تن)
حداقل میزان نمونه برداری
(بر حسب کیلوگرم)
کمتر از 5
8
15- 5
20
40- 15
40
60- 40
60
80- 60
80
100- 80
100
100 و بیشتر
120 یا بیشتر
...


مبلغ قابل پرداخت 26,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 113

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما