نام فایل : میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25 ص - Copy
فرمت : .DOC
تعداد صفحه/اسلاید : 23
حجم : 446 کیلوبایت
میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی
Normand r.st Pierre
بخش علوم جانوری ، ساختمان علوم جانوری
221-A
، دانشگاه ایالت اوهایو، کلمبوس
43210- OH
Email:
st-pierre.8@osu.edu
گرفتن پیام خانگی
تکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش دهد.مشارکت تغذیه و مدیریت در کاهش مواد زائد نیتروژن دار در حین نگهداری همه فرآورده های ملی شیر می تواند روی یک یا چند تا از 5 راه زیر متمرکز شود:
بواسطه یک تعریف بهتر و هدف گیری تخصیص بهینه ورودی ها(به معنی عملکرد بهینه)
بواسطه افزایش قابلیت تولید حیوانی ( کاهش 8% مواد زائد نیتروژن
N
از یک افزایش 25 درصدی تولید شیر گاو)
بواسطه توسعه علم زیست شناسی ( کاهش 8% در مواد زائد
N
نیتروژن)
بواسطه تغذیه بیشتر گله ها با آغل های بزرگتر و بیشمار ( کاهش 8% در مواد زائد نیتروژن از تغذیه 6 گروه
vs.
و یک تک گروه
...
مبلغ قابل پرداخت 26,500 تومان