محل لوگو

میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25 ص - Copy


میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25 ص - Copy

نام فایل : میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25 ص - Copy

فرمت : .DOC

تعداد صفحه/اسلاید : 23

حجم : 446 کیلوبایت


میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی
Normand r.st Pierre
بخش علوم جانوری ، ساختمان علوم جانوری
221-A
، دانشگاه ایالت اوهایو، کلمبوس
43210- OH

Email:
st-pierre.8@osu.edu
گرفتن پیام خانگی
تکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش دهد.مشارکت تغذیه و مدیریت در کاهش مواد زائد نیتروژن دار در حین نگهداری همه فرآورده های ملی شیر می تواند روی یک یا چند تا از 5 راه زیر متمرکز شود:

بواسطه یک تعریف بهتر و هدف گیری تخصیص بهینه ورودی ها(به معنی عملکرد بهینه)

بواسطه افزایش قابلیت تولید حیوانی ( کاهش 8% مواد زائد نیتروژن
N
از یک افزایش 25 درصدی تولید شیر گاو)

بواسطه توسعه علم زیست شناسی ( کاهش 8% در مواد زائد
N
نیتروژن)

بواسطه تغذیه بیشتر گله ها با آغل های بزرگتر و بیشمار ( کاهش 8% در مواد زائد نیتروژن از تغذیه 6 گروه
vs.
و یک تک گروه
...


مبلغ قابل پرداخت 26,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 97

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما