محل لوگو

شير 38 ص - Copy


شير 38 ص - Copy

نام فایل : شير 38 ص - Copy

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 37

حجم : 269 کیلوبایت


مو ضوع تحقيق : شير
تهيه كننده : غلامعلی مهتر
آنچه بايد درمورد شير بدانيم :
مقدمه:
ضرورت مصرف روزانه شير براي تمامي گروههاي سني همواره از سوي متخصصان علم تغذيه و سازمان هاي بهداشتي بين المللي از
WHO
و
FAO
توصيه شده است .
امروزه ميزان مصرف شير و فرآورده هاي آن در هر جامعه, يكي از مهمترين شاخص هاي توسعه فرهنگي به شمار مي آيد . بر اساس آخرين يافته هاي علمي در بررسي ارزش غذايي شير و فرآورده هاي آن مصرف ساليانه 200 ليتر از اين ماده غذايي ارزشمند , علاوه بر افزايش رشد و تضمين سلامت جسمي افراد , موجب ارتقاي هوش و قدرت فراگيري آنان ميشود .
افزايش توان كاري , طول عمر و پيشگيري از كار افتادگي زود هنگام , از ديگر مزاياي مصرف روزانه آن است .
اين ويژگي ها زماني تحقق خواهد يافت كه مصرف شير در تمام طول زندگي تداوم داشته باشد و مصرف آن در هيچ مقطع سني قطع نشود. براي اينكه فردي به طور مداوم بتواند از شير استفاده كند و نسبت به مصرف آن دچار عدم تحمل نشود, لازم است بعد از دوران شير خوارگي نيز نوشيدن آن را ادامه دهد. در غير اين صورت , توليد آنزيم هضم كننده قند شير يا لاكتاز در بدن قطع شده و در نتيجه فرد نسبت به مصرف آن در ميانسالي و يا كهنسالي , دچار عدم تحمل ويا عوارض گوارشي ناشي از آن ,از جمله نفخ معده , دلپيچه و حتي اسهال خواهد شد.
بررسي هاي انجام شده در زمينه پذيرش شير و يا عدم پذيرش آن نشان مي دهد كه مردم كشورهاي اروپاي غربي 2درصد و ساكنان آفريقايي و آسيايي بيش از90 درصد نسبت به شيرعدم پذيرش دارند.اين ميزان عدم پذيرش صرفاً نشانگر قطع مصرف شير پس ازدوران شيرخوارگي در ميان مردم كشور هاي آفريقايي و آسيايي است.
اگر چه توليد شير در كشور ايران طي سال 1380 بالغ بر 6/5 ميليون تن بوده , اما بر اساس آمار موجود , مصرف سرانه شير و فرآورده هاي آن , با توجه به هدر رفتن بخش عمده اي از شير در توليد به صورت آب و پنير ويا ضايعات غير قابل اجتناب , 75 كيلوگرم ويا كمتر از آن است.
رژيم غذايي
برنامه ريزي براي رژيم غذايي صحيح , بيش از هر چيز , نيازمند آگاهي از ميزان مواد ضروري مورد نياز بدن ازجمله پروتئين ها , املاح و ويتامين هاست.
شير و فرآورده هاي شيري به دليل تنوع و تعدد تركيبات موجود در آن , ارزش غذايي فراواني دارد كه به اختصار در جدول شماره دو ارائه شده است.
با مقايسه مقادير توصيه شده از سوي كارشناسان و متخصصان و همچنين تركيبات شير و فرآورده هاي آن , مي توان در يافت كه سهم اين مواد غذايي ارزشمند در تامين نياز بدن تا چه اندازه مهم و قابل توجه است . ميزان درصد تامين اين مواد در سنين مختلف با مصرف نيم ليتر شير در جدول شماره سه براي بهره گيري بيشتر فراهم شده است .
يادآوري:
كشورهاي مختلف از جمله آمريكا ، كانادا و كشور هاي اروپايي با توجه به شرايط اقتصادي و اقليمي ، هر كدام الگوي غذايي خاصي را پيشنهاد كرده اند كه به ميزان قابل ملاحظه اي با الگوي پيشنهادي
WHO
و
FAO
متفاوت است و بويژه از نظر پروتئين ، املاح و ويتامين ها ، مصرف مقدار بيشتري از آن توصيه شده است.
جدول 1 _ جيره پيشنهادي غذايي
FAO
،
WHO
(مرجع 1)
...


مبلغ قابل پرداخت 26,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 68

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما