نام فایل : رژيم غذايي در نوجوانان 28 ص - Copy
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 32
حجم : 158 کیلوبایت
رژيم غذايي در نوجوانان
دوره نوجواني دوره انتقال از
كودكي به جواني است كه با جهش رشد جسمي و بلوغ توام است. بنابراين تغذيه اين دوران
از نظر رشد اهميت زيادي دارد. از آنجايي كه يكي از مشكلات عمده تغذيهاي در اين
دوران وجود باورهاي غلط غذايي است، لذا اصلاح باورهاي غذايي آنها از طريق
رسانههاي گروهي از اهميت بسزايي برخوردار است. براي دستيابي به جامعهاي سالم و
خلاق و پويا بايد آموزش تغذيهاي در همه ابعاد آن صورت گيرد. در موارد فردي بايد از
طريق مشاوره با متخصصان تغذيه، رژيمهاي غذايي اصلاح شوند و در موارد گروهي توصيه
ميشود كه نوجوانان براي پيشگيري از سوء
تغذيه از راهنماي غذايي ذيل كه تمامي
گروههاي غذايي را دارد، در برنامه غذايي روزانه خود استفاده نمايند
1 ـ گروه نان و غلات:
روزانه 11ـ9 واحد
يك واحد نان برابر است با 1 برش نان بربري يا سنگك به اندازه يك كف دست
برابر است با 4 برش نان لواش به اندازه يك كف دست
يك واحد از برنج و ماكاروني پخته شده برابر است با نصف ليوان
2 ـ گروه شير و لبنيات:
روزانه 3 واحد يا بيشتر .
...
مبلغ قابل پرداخت 26,000 تومان