محل لوگو

خواص و فوايد مواد غذايی 13 ص - Copy


خواص و فوايد مواد غذايی 13 ص - Copy

نام فایل : خواص و فوايد مواد غذايی 13 ص - Copy

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 13

حجم : 56 کیلوبایت



به نام خدا
عنوان تحقيق: خواص و فوايد مواد غذايی
نام محقق : مرتضی نوحه خوان سياح
نام دبير : جناب آقای برهانی
مقدمه
در این تحقیق سعی بر این شده است که خواننده را با برخی از فواید مواد غذایی آشنا سازیم که اکثر این مواد غذایی در دسترس عموم مردم قرار دارد .
این مواد غذایی شامل مجموعه ای خلاصه شده از انواع مواد غذایی همچون میوه جات ، حبوبات ، سبزیجات ، مواد غذایی دریایی و... میباشد و امید است پس از مطا لعه این تحقیق لااقل تغییر کوچکی در نحوه استفاده از مواد غذایی مفید و موردنیاز بدن صورت گیرد.
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی از هزاران سال پیش مورد توجه بوده و برای برخی از درمان های طبیعی از آن

استفاده می‌شده است
.
مهم ترین تركیبات گوجه فرنگی شامل حدود ۸۰ درصد یا كمی بیشتر آب است و بقیه آن را

پروتئین، چربی، قندهای مختلف از جمله گلوكز و فروكتوز، ویتامین‌های آ، ث، كا،

تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین ب،۵ اسیدفولیك، ویتامین
E
، اسید آمینه های ضروری،

املاح معدنی از جمله كلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیوم، مس، منگنز، كبالت،

روی و آرسنیك است و به تازگی وجود ید نیز در گوجه فرنگی گزارش شده است
.
گوجه فرهنگی سرشار از ماده ای به نام لیكوپن است كه از آنتی اكسیدان ها به

شمار می‌آید و در واقع لیكوپن تركیبی ضد سرطان است و خوردن گوجه فرنگی از سرطان

...


مبلغ قابل پرداخت 26,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 69

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما