محل لوگو

تأثیر فاینهای خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ 13 ص


تأثیر فاینهای خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ 13 ص

نام فایل : تأثیر فاینهای خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ 13 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 14

حجم : 892 کیلوبایت


تأثیر فاینهای خمیر
CMP
و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ
محمد طلایی پور. استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران.ایران.
mtalaeipoor@yahoo.com
مهدی علی زاده (کارشناسی ارشد) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. ایران.
mams_13852006@yahoo.com
چکیده
در این تحقیق تأثیر فاینهای خمیر
CMP
و فاینهای خمیر بروک بر میزان
Cobb
(میزان جذب آب) کاغذهای چاپ مورد بررسی قرار گرفت. همچنین تأثیر روش آهار زنی پیش مخلوط کردن (
Premixing
) آهار روزین - آلوم در
PH
خنثی – قلیایی و نسبتهای مختلف آلوم به روزین بر میزان
Cobb
(میزان‌جذب‌آب) کاغذهای چاپ مورد بررسی قرار گرفت. روش آهارزنی پیش مخلوط کردن باعث کاهش چشمگیر میزان
Cobb
گردید. با افزایش فاینهای خمیر
CMP
تا 5% میزان
Cobb
به طور قابل توجهی افزایش یافت ولی با افزایش بیشتر فاینهای خمیر
CMP
تا 10% میزان
Cobb
کاهش یافت. با افزایش فاینهای خمیر
...


مبلغ قابل پرداخت 26,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 46

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما