محل لوگو

شناخت انواع مواد مخدرو مضرات اعتياد به آنها 14 ص


شناخت انواع مواد مخدرو مضرات اعتياد به آنها 14 ص

نام فایل : شناخت انواع مواد مخدرو مضرات اعتياد به آنها 14 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 17

حجم : 115 کیلوبایت


بسم الله الرحمن الرحيم
چكيده:
مطابق اصل سوم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران يكي از وظايف حكومت ودولت ايجاد محيط مساعدبراي رشد فضايل اخلاقي وتقوي ومبارزه با كليه مظاهر فساد و تباهي مي باشد( بنداصل سوم )
بدون شك يكي ازمهمترين مظاهرفساد و تباهي واز جمله علل گسترش آنها در جامعه اعتياد به مواد مخدر و شيوع آن در جامعه است.ايجادمحيط سالم و بدور از انحرافات وقتي ميسر است كه جوانان يك جامعه به صورت پويا، فعال و شاداب در جهت كمال و رشد انساني حركت كنند و ابتلاء آنها به اعتياد ومواد مخدر مانع مهمي براي تحقق اين امر است.
اعتياد و مواد مخدر امروزه در سطح جهان به صورت همه گير درآمده است كه هم جسم و جان انسانها وهم سرمايه هاي ملي كشورها را دركام خود فرو مي برد.
دركشور ما ايران نسل جوان در معرض تهديد مواد مخدر است. سالانه بيش از هفتصد ميليارد ريال صرف نگهداري زندانيان مواد مخدر ميشود كه مي توانست صرف تحصيل وترقي جوانان اين مرز و بوم گردد.
بر اساس يك آمار رسمي تعداد معتادان به مواد مخدر دركشور ما نزديك به دو مليون نفر مي رسد. چنانچه دايره ارتباطي هر فرد معتاد را فقط به چهار نفر محدود نماييم قريب به هشت مليون نفر از مردم بطور مستقيم يا غير مستقيم با مسئله اعتياد در تماس و يا درگير مي باشند كه اگرمصرف روزانه آنها را بطور متوسط روزي يك گرم در نظر بگيريم مصرف سالانه اين جمعيت دو مليوني حدودهفتصدوسي تن مواد مخدر ميشود.
رسيدگي به جرايم مواد مخدرعلاوه بر خسارات فراوان مادي و معنوي كه براي جامعه دارد،بيشتر وقت دادگاهها را هم به خود اختصاص مي داده است،اوقات بسياري از نيروهاي انتظامي و ظابطين دادگستري هم صرف جمع آوري افراد معتاد و قاچاقچيان خرده پا در سطح جامعه مي شود واز رسيدگي به امور مهم خود باز مي مانند و چه بسا پرسنل خوب و فداكار خود را در اين راه ازدست مي دهند.
مسئله موادمخدر در كشور ما از مسائل پيچيده اي است كه بحث و بررسي در اطراف آن محتاج تحليل تاريخي و نيز جامعه شناسي فردي و اجتماعي مردم ايران مي باشد.
در يك نگاه اجمالي بايد گفت شيوع موادمخدر در كشور ما بويژه ترياك ومشتقات آن ايرانيان از جمله برنامه هاي استعماري بيگانگان بوده است كه توانستند با استفاده از زمينه هاي رواني موجود،نا آگاهي و جهل،فرهنگ عمومي غلط و آداب ورسوم خرافي و اعتقادات سطحي كه به علت ريشه دار بودن استبداد وآموزشهاي نادرست در جامعه ريشه دوانيده بود،استعمال مواد مخدر را گسترش دهند ونسلهاي پي در پي را به اين مواد خانمانسوز آلوده سازند،تا آنجا كه استفاده و استعمال مواد مخدر بويژه ترياك بصورت علني ودر محافل عمومي ومهماني ها متداول شد و در بعضي مناطق ايران حتي نشانه نوعي احترام و پذيرايي به شمار مي رفت.
ادامه اين وضعيت در جامعه ما تا سالهاي 1300 كار را به جايي رساند

كه كشت خشخاش و حتي اعتياد به موادمخدر و استعمال آن در علن ،نه تنها جرم بشمار نمي رفت بلكه قبح اجتماعي و اخلاقي آن

بويژه نزد اشراف و خوانين و زمين داران نيز فرو ريخت.
طبيعي بود كه گسترش اعتياد در بين مردم پيامدهاي سوء اجتماعي و خانوادگي و اقتصادي فراواني را بدنبال داشت و نهايتا دولت را با دشواريهاي اساسي مواجه نمود وبه جستجوي راه حل واداشت.از جمله راه حلهايي كه دولت پيش گرفت وضع قانون در زمينه ترياك وساير موادمخدر مانند بنگ وچرس بود كه آن روزها در ايران متداول بود.سابقه قانونگذاري در باره جرائم مواد مخدر را بايد درپرتو همين وضعيت تاريخي ايران در دوران معاصر مطالعه كرد.
تاريخچه قانونگذاري درزمينه مواد مخدر در ايران را ميتوان به سه دوره به شرح ذيل تقسيم نمود:
1
-از ابتدا تاسال1334 هجري شمسي
2-از سال1334تاپيروزي انقلاب اسلامي
3-از پيروزي انقلاب اسلامي به بعد
محور اصلي قوانيني كه قبل و پس از انقلاب در زمينه مواد مخدر تصويب شده،تشديد مجازات مرتكبين مواد مخدر است و كمتر به مسئله پيشگيري از قاچاق توجه شده است.در واقع قوانين مرتبط به مواد مخدر،يكي از

عناصر تشكيل سياست جنايي كشور نيز بشمار مي روند كه بايد متضمن پيشگيري و مبارزه

...


مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 61

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما