نام فایل : بررسي نحوه توليد و سمزدايي آفلاتركيسن
فرمت : .DOC
تعداد صفحه/اسلاید : 44
حجم : 234 کیلوبایت
مقدمه
آفلاتوكسينها گروهي از مايكوتوكسينها با قدرت سرطانزايي، جهشزايي و كاهش كارآيي سيستم ايمني، ميباشند
(Eatan &Gallagher , 1294; IARC , 1993)
آنها از متابوليتهاي ثانويه سنتز شده توسط سويه هاي سمزاي
ASpergillus flavus , Aspergillus parasiticvs
و
Aspergillus nomius
ميباشند. آفلاتوكسين
B
1
با توجه به پتانسيل بالاتري كه دارد، بيشتر مورد توجه قرار دارد. رشد قارچهاي مولد سم وآلوده شدن به آفلاتوكسين در بسياري از محصولات غذايي ديده ميشود
(Wood , 1989)
. در صورت مصرف غذاهاي آلوده به سموم آفلاتوكسين
B
1
و
B
2
، اين سموم بهآفلاتوكسينهاي
M
1
و
M
2
متابوليزه ميشوند و به درون بافتهاومايعات بيولوژيكي و شير حيوانات شيرده ترشح ميشوند
...
مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان