نام فایل : مقايسه-خميردهي-پخت-كرافت-سه-گونه-کاج-صنوبر-کاه-گندم-58-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 41
حجم : 3572 کیلوبایت
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
دانشكده جنگلداري و فناوري چوب
«پروژه»
عنوان:
مقايسه خميردهي پخت كرافت سه گونه
كاج، صنوبر، كاه گندم
استاد راهنما:
دكتر محمدرضا دهقاني
پژوهش و نگارش:
آذيــن ابراهيــمنــژاد
تابستان 87
فهرست مطالب
عنوان
صفحه
1- كليات
مقدمه
1
تاريخچه كاغذسازي در جهان
3
روند مصرف خمير كاغذ
4
روند مصرف كاغذ و كارتن در جهان
4
تاريخچه توليد كاغذ در ايران
5
...
مبلغ قابل پرداخت 25,700 تومان