محل لوگو

مفهوم-تربيت-بدني-و-ورزش-10-ص


مفهوم-تربيت-بدني-و-ورزش-10-ص

نام فایل : مفهوم-تربيت-بدني-و-ورزش-10-ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 8

حجم : 61 کیلوبایت


مفهوم تربيت بدني و ورزش
تعريف تربيت بدني
لغت تربيت بدني لغتي است مركب از دو كلمه تريت و بدني كه كلمه دوم آن منسوب به بدن مي باشد كلمه تربيت در زبان فارسي به معني پروردن ، پروراندن و اسم مصدر پرورش مي باشد لغتي است عربي و انشعابي است از مصدر ربوب به معني پرورش دادن و يا كلمه رب به معني پرورش دهنده كه اسم فاعل اآن مربي ( پرورش دهنده ) و اسم مفعول آن مربي به معني پرورش يافته و پرورش شده مي باشد. ولي بطور كلي تربيت بدني به معني پرورش بدن به وسيله ورزش آمده است.
از تربيت بدني تعريف به ظاهر متفاوتي شده كه در معني يكي است مثلا تربيت بدني را بخشي از علم تعليم و تربيت مي دانند كه هدف آن پرورش تن و روان است يا تربيت بدني از تعليمات عمومي جامعه است كه هدف آن رشد رواني جسماني و ايجاد روح همكاري و تعادل و تلاش براي نيل به هدف پرورش در افراد جامعه است و يا تربيت بدني پرورش بدن و تفكر است با انواع ورزشها.
  تعريف ورزش:

لغت ورزش در زبان فارسي همانطوريكه از علامت مصدر آن (ش) مشخص مي شود اسم مصدري است ار فعل ورزيدن كه بطور كلي به معني عمل كردن ، انجام كار پياپي ، به كار گماري فكري و جسمي و يا به معني اجراي مرتب تمرينهاي بدني به منظور تكميل قواي جسماني و روحي استعمال مي شود فعل امر آن ورز اسم فاعل آن ورزنده و اسم مفعول ان ورزيده مي باشد. با افزودن حرف ، كلمه و يا اسمي به ورز به صورت اسم مركب استعمال مي شود كه از جمله كارورز و يا كارورزي را مي توان نام برد . از مشتقات آن لغات ورزشكار ( كسي كه ورز ش مي كند) ورزشگاه ( محل انجام ورزش ) مي باشد . از لحاظ كيفيت تدريس آن درمدارس ابتدائي ، متوسطه و عالي اطلاعات ورزش دبستاني ، ورزش دبيرستاني و ورزش دانشگاهي به طور معمول گفته مي شود.
از ديدگاه تاريخ به دو قسمت ورزش باستاني يا كهن و ورزش مدرن يا جديد تقسيم مي شود .از لحاظ انطباق يا عدم انطباق حركات آن با زندگي روزانه به ورزش طبيعي يا ورزش صفي از لحاظ امكان اجراي آن درفصول مختلف سال به ورزش زمستاني و ورزش تابستاني از نقطه نظر مقدار فشاري كه به بدن وارد مي آورد و كيفيت و اثرات آن به ورزش سبك و ورزش سنگين و از ديدگاه علوم اجتماعي به ورزش انفرادي و رزش اجتماعي يا گروهي و يا تيمي تقسيم مي شود و اگر در جهت اصلاح نقايص بدن باشد ورزش اصلاحي و يا ورزش نوتواني ناميده مي شود.
با افزودن نام رشته هاي مختلف علوم اسامي مركب جديدي از آن ساخته مي شود كه از جمله : پزشكي ورزش ( ورزش از ديدگاه علم پزشكي ) اقتصاد ورزشي ( ورزش از ديدگاه علم اقتصاد) ، روان شناسي ( ورزش از ديدگاه علم روان شناسي ) و جامعه شناسي ورزشي ( ورزش از ديدگاه علم جامعه شناسي ) و مانند آن را مي توان نام برد. با افزودن اسامي رشته ها ي ورزشي مي توان نوع رشته ورزشي را مشخص نمود مثل ورزش واليبال ، ورزش شناو مانند آن.
چنانکه از تعاريف بر مي آيد ورزش ابزاري است در دست تربيت بدني براي رسيدن به اهداف آن.
*اهداف اصلي تربيت بدني و ورزش :
اهداف اصلي تربيت بدني را مي توان به سه دسته تقسيم كرد :هدف هاي جسماني ، هدف هاي رواني، هدف هاي اجتماعي.
 مهمترين هدف هاي هر دسته را مي توان به ترتيب زير ذكر كرد:
 الف) هدف هاي جسماني:
Physiological Objects
    - تقويت قواي عمومي بدن و ايجاد ورزيدگي و هماهنگي در بين اعضاء و اندامها به منظور برخوردار شدن از قدرت ، سرعت ، چابكي ومهارت.
    - ايچاد هماهنگي بين اعصاب و عضلات و تقويت و قدرت تصميم گيري و انطباق .
    - ايجاد سرعت و مهارت در واكنش هاي عضلاني.
  - ايجاد استقامت در برابر فشارهاي جسمي و كارهاي طولاني و دراز مدت و افزايش قدرت تحمل.
   - ازدياد نيروي بدني و تامين سلامتي و بهداشتت بدن در برابر عوارض و بيماريها.
  -  اصلاح و بازسازي و نوتوان بدن و توانبخشي به منظور رفع نواقص و نارساييهاي فيزيكي و ايجاد بهره وري .
 ب)هدف هاي رواني :
Psychological Objects
  -كشف استعدادها ي نهفته و شناخت استعدادها ي رواني حركتي و پرورش و شكوفايي و ديگر قابليتهاي ذاتي واستعدادهاي خدادادي.
-   برتريت شخصيت و پرورش روحيه تعاون و همياري و اجتناب از خود پسندي و خود بزرگ بيني .
...


مبلغ قابل پرداخت 25,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 53

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما