محل لوگو

محصولات-غله-اي-از-نظر-تئوري-و-عملي-12-ص


محصولات-غله-اي-از-نظر-تئوري-و-عملي-12-ص

نام فایل : محصولات-غله-اي-از-نظر-تئوري-و-عملي-12-ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 10

حجم : 93 کیلوبایت


محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي
با محاسبه کارايي فتوسنتز ممکن است تا بيشينه محصول گياهان غله اي را بصورت تئوري تخمين بزنيم. آنگاه اينها با محصولات واقعي بدست آمده در مطلوب ترين شرايط ثبت شده در کشورهاي مختلف مقايسه شود. هچنين امکان دارد واکنش محصول ميانگين به کودهاي نيتروژني را تخمين بزنيم و از آنجا کارايي آن را بدست آوريم با توجه به شرايط محيطي. محصولات غله اي مشابه بقيه از طريق فتوسنتز تشکيل مي شوند اساسا تشکيل کربوهيدرات از آب و کربن دي اکسيد جوي بوسيله انرژي خورشيدي واکنش اصلي فتوسنتز به اين صورت نمايش داده مي شود
انرژي نور
کارايي نظري (تئو.ريک) اين واکنش به صورت زير محاسبه مي شود. تشکيل يک
مستلزم شکافته شدن دو مولکول
و يک مولکول
مي باشد. براي شکافتن دو مولکول
چهار کوانتا از طول موج
و براي شکافتن يک مولکول
چهار کوانتا از طول موج
مورد نياز است.[1] بنابراين انرژي مورد نياز براي تشکيل يک

مي باشد. که
ثابت
پلانک
C
سرعت نور

جرم يک
بدين ترتيب انرژي نوري مورد نياز براي تشکيل 1 کيلوگرم گلوکز
J/kg
10
7
* 623/4 مي باشد. گرماي سوختن گلوکز برابر
cal/g
...


مبلغ قابل پرداخت 25,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 70

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما