محل لوگو

قارچ-شناسي-و-بيماري-هاي-قارچي-33-ص


قارچ-شناسي-و-بيماري-هاي-قارچي-33-ص

نام فایل : قارچ-شناسي-و-بيماري-هاي-قارچي-33-ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 23

حجم : 216 کیلوبایت


قارچ شناسي
علم مطالعه و شناسايي قارچها را

قارچ شناسي يا
Mycology
مي نامند. پايه گذار علم قارچ

شناسي، ميشلي
Micheli
است. قارچ ها موجوداتي يوكاريوت مي باشند كه در سلسله اي مجزا به نام
Fungi
قرار داشته و مهمترين عوامل بيماريزا در گياهان

مي‌باشند. سابقاً قارچها در سلسله گياهان مورد مطالعه قرار مي گرفتند، ولي مطالعات اخير آنها را به جانوران نزديكتر ميداند. اين موجودات معمولاً ميكروسكوپي بوده و بيشتر آنها ساپروفيت (گندروي) مي باشند و روي مواد مرده به سربرده و آنها را مورد تجزيه قرار ميدهند. از000، 100 گونه شناخته شده قارچي، بيش از 8000 گونه قارچ در گياهان توليد بيماري ميكند. هر يك از گونه هاي قارچي

ممكن است به يك يا چند گونه گياهي حمله كند. قارچها ممكن است انگل اجباري (زنده خوار =
Biotroph
) و يا انگل اختياري باشند.
ويژگي هاي عمومي قارچ ها:
ارائه تعريفي جامع براي قارچها به دليل تنوع فوق‌العاده آنها بسيار مشكل است. با اين وجود، صفاتي در بين قارچها عموميت دارد :
1 – اين موجودات فاقد اندام هاي گياهي و كلروفيل بوده و معمولاً اسپور يا هاگ توليد مي كنند.
2 – قارچ ها هتروتروف بوده و تغذيه آنها معمولاً بطريقه جذب مواد انجام مي گيرد.
3 – اندام رويشي قارچ ها معمولاً رشته هايي به نام هيف

مي باشد.
...


مبلغ قابل پرداخت 25,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 57

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما