محل لوگو

قارچ-28-ص


قارچ-28-ص

نام فایل : قارچ-28-ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 45

حجم : 431 کیلوبایت


مقدمه
قارچ چیست؟ قارچ جانداری است که جزء گیاهان و حیوانات نیست بلکه جزء دیسه داران است. قدمتش از گیاهان و جانوران بیشتر است. چون کلروفیل ندارد نمی تواند مانند گیاهان سبز عمل فتوسنتز را انجام دهد و از کربن هوا استفاده می نماید. به همین دلیل قارچ ها مجبورند برای رشد و حیات از کربن آماده شده توسط گیاهان سبز اسفتاده کنند.
منابع کربن مورد اسفتاده قارچ کاه و کلش و کود حیوانی است چون فتوسنتز انجام نمی دهد پس به نور نیازی ندارد و در تاریکی رشد می کند.
تقسیم بندی قارچ ها
قارچ های خوراکی
قارچ های سمی
قارچ های دارویی
1- قارچ های خوراکی
در اکثر کشورهای جهان خصوصاً آلمان- سوئد- فرانسه که در صدر مصرف کنندگان قرار دارند خوردن قارچ متداول اند.
از مهمترین قارچ های خوراکی می توان به قارچ دکمه ای انواع قارچ های صدفی قارچ والواریا (جینی) مورالها قارچ مرغوب چوب یا رقص پروانه ای قارچ کوپرینوس یا مرد پشمالو قارچ گوش چوب و قارچ خوراکی شی تاکه یا قارچ جنگل و ... اشاره کرد.
2- قارچهای داروئی
استفاده از قارچها به عنوان دارو از زمانهای قدیم مرسوم بوده به طوری که آزتکها از قارچ به عنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده کردند.
یکی از مهمترین آنتی بیوتیکها که امروزه در مبارزه با بیماریهای عفونی بکار می رود پنی سیلین می باشد که ارزش حاصل از آن قارچها می باشد.
3- قارچ های سمی
در طی قرون متمادی قارچها به خصوص انواع وحشی و سمی آن موجب ترس و وحشت مردم می شدند و راجع به سمی بودن قارچها بین مردم افسانه ها و داستانهای زیادی نقل گردیده است.
خانواده آمانیت مهمترین خانواده از قارچهای سمی می باشد و تشخیص سمی بودن قارچها فقط از طریق آزمایشگاه مشخص می شود.
مهمترین سمها عبارتند از 1- فالاتوکسین 2- آموتوکسین 3- همولیتیک
سمهای فاداتوکسین و آموتوکسین بر روی اعصاب و گوارش تأثیر می گذارند و بعد از مدتی تأثیر آن از بین می رود مثل آمانیناموسکاریکا و همولیتیک کشنده است و گلبولهای قرمز را منعدم کرده و بعد از 2 ساعت انسان را به اغما می برد (مثل آمانیتافالوئید)
آشنایی با قارچهای صدفی و انواع گونه های آن
کشت و پرورش قارچ صدفی در مقایسه با قارچهای دیگر بسیار ارزان و کم هزینه است. گونه های پلوروتوس از جمله قارچهای خوراکی می باشد که در نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری دارای رشد مطلوبی می باشد.
راندمان بیولوژیکی قارچ صدفی حدود 100 می باشد و از نظر تولید در دنیا بیشترین میزان محصول را به خود اختصاص داده است. میزان پروتئین قارچ صدفی خشک برابر با 15 تا 35 درصد می باشد و دارای مقادیر زیادی اسیدهای آمینه آزاد می باشد.
مرفولوژی (شکل شناسی قارچ خوراکی)
گونه های قارچ صدفی
پلوروتوس استراتوس
این نوع قارچ یکی از بهترین گونه های قارچهای صدفی می باشد.
...


مبلغ قابل پرداخت 25,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 74

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما