محل لوگو

فرآوری-سیب-18-ص


فرآوری-سیب-18-ص

نام فایل : فرآوری-سیب-18-ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 15

حجم : 576 کیلوبایت


فهرست مطالب
انواع سيب
1
ويژگي‌هاي لازم براي فرآورش سيب
1
فيزيولوژي ميوه
2
برداشت سيب
4
آب سيب و انواع آن
5
آب سيب صاف شده
5
آب سيب طبيعي
5
آب گيري از سيب به روش چلاندن
6
آب سيب مخلوط
6
گزينش نوع ميوه
7
آسيا كردن سيب
7
فشردن و عصاره‌گيري از سيب
9
...


مبلغ قابل پرداخت 25,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 66

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما