نام فایل : شکر-و-جایگزینهای-آن-68-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 53
حجم : 194 کیلوبایت
شربت ذرت حاوي فروكتوز بالا
(
HFCS
)
اين شربت كه در انگلستان ايزو فروكتوز و در كانادا گلوكز / فروكتوز ناميده ميشودشامل هر گروه از شربتهاي ذرت ميشود كه پردازش آنزيمي روي آنها صورت گرفتهاست تا گلوكز آن به فروكتوز تبديل شود و سپس با شربت ذرت خالص تركيب شده استتا شيريني مطبوعي را ايجاد كند. در ايالات متحده،
HFCS
مادهاي است كه عموماً به جايشرك مورد استفاده واقع ميشود و در بيشتر غذاها و نوشيدنيهاي پردازش شده وجوددارد از جمله نوشيدنيهاي غيرالكلي، ماست، نان صنعتي، كلوچهها، پوشش سالاد وسوپ گوجه فرنگي.
متداولترين انواع اين شربت عبارتنداز:
HFCS55
(كه بيشتر در نوشيدنيهاي غير الكلي وجوددارد)، تقريباً 55% فروكتوز و 45% گلوكز دارد؛ و
HFCS42
(كه در بسياري از غذاها و غذاهايپخته شده وجود دارد)، تقريباً 90% فروكتوز 10% گلوكز دارد و در مقادير كم در مواردخاص كاربرد دارد اما بيشتر براي تركيب با
HFCS42
استفاده ميشود تا
HFCS55
را توليد كند.
روندي كه توسط آن
HFCS
توليد ميشود اولين بار توسط ريچارد اووف و ارل پي كوي درسال 1957 اختراع شد. روند توليد صنعتي آن توسط دكتر تاكاساكي در آژانس بينالملليفناوري و علوم صنعتي وزارت تجارت بينالمللي و صنعت ژاپن در سالهاي 1970-1965اصلاح شد.
HFCS
به سرعت در بسياري از غذاها و نوشيدنيهاي غير الكلي بين سالهاي1975 تا 1985 در ايالات متحده به كار برده شد.
شيريني 55
HFCS
قابل مقايسه با قند (ساكاروز)، يك دي ساكاريد از فروكتوز و گلوكز است.اين ويژگي باعث مفيد بود آن جهت توليدكنندگان مواد غذايي ميشود تا آن را جايگزينساكاروز در نوشيدنيهاي غيرالكلي و غذاهاي پردازش شده كنند.
HFCS90
...
مبلغ قابل پرداخت 25,800 تومان