محل لوگو

روش-ها-ی-نگهداری-مواد-غذایی-19ص


روش-ها-ی-نگهداری-مواد-غذایی-19ص

نام فایل : روش-ها-ی-نگهداری-مواد-غذایی-19ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 17

حجم : 125 کیلوبایت


تعریف
1
روش هايي جديد براي نگهداري غذا
2
نگهداری سبزی و میوه  : ( کاربردی )
7
آلوی سردرختی
8
آماده‌سازی
10
حفظ و نگهداري غذاها
10
کنسرو کردن
11
نمک سود کردن (شور گذاشتن):
11
مربا ها و ژله ها:
11
انجماد
11
خشک کردن
12
روش هاي نامطمئن کنسروسازي
12
نگهداري سبزيجات
...


مبلغ قابل پرداخت 25,800 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 101

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما