نام فایل : خشک-کردن-26ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 22
حجم : 125 کیلوبایت
تعریف
خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از
غذا
هاست. این فرایند با گرفتن
آب
موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد
موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می
رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب،
دودی
کردن
یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله
منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب
موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند
.
...
مبلغ قابل پرداخت 25,700 تومان