نام فایل : تکنولوژی-تولید-انواع-سوسیس-و-کالباس-و-همبرگر-کنترل-کیفیت-و-استاندارهای-لازم-49-ص
فرمت : .docx
تعداد صفحه/اسلاید : 45
حجم : 128 کیلوبایت
تكنولوژي توليد انواع
سوسيس، كالباس و همبرگر
كنترل كيفيت و استانداردهاي لازم
تأليف
دكتر سارا موحد
استاديار دانشگاه آزاد اسلامي
واحد ورامين
فهرست
عنوان
صفحه
فصل 1: اهميت صنايع گوشت و تقش تركيبات آن از ديدگاه تغذيه
1-1 مقدمه
1-2 تاريخچه صنعت سوسيس و كالباس در جهان
1-3 تاريخچه صنعت سوسيس و كالباس در ايران
1-4 اوضاع فعلي فرآوردههاي گوشتي در ايران
1-5 انواع گوشت
1-6 تركيبات گوشت و اهميت آن از ديدگاه تغذيه
1-6-1 پروتئين گوشت
1-6-2 چربي گوشت
1-6-3 مواد معدني گوشت
1-6-4 ويتامينهاي گوشت
1-6-5 كربوهيدراتهاي گوشت
1-6-6 تركيبات ازتدار غير پروتئيني گوشت
(NPN)
1-6-7 مواد طعمدهنده و آكروماتيك گوشت
...
مبلغ قابل پرداخت 25,900 تومان