محل لوگو

تکنولوژی-تولید-انواع-سوسیس-و-کالباس-و-همبرگر-کنترل-کیفیت-و-استاندارهای-لازم-49-ص


تکنولوژی-تولید-انواع-سوسیس-و-کالباس-و-همبرگر-کنترل-کیفیت-و-استاندارهای-لازم-49-ص

نام فایل : تکنولوژی-تولید-انواع-سوسیس-و-کالباس-و-همبرگر-کنترل-کیفیت-و-استاندارهای-لازم-49-ص

فرمت : .docx

تعداد صفحه/اسلاید : 45

حجم : 128 کیلوبایت


تكنولوژي توليد انواع
سوسيس، كالباس و همبرگر
كنترل كيفيت و استانداردهاي لازم
تأليف
دكتر سارا موحد
استاديار دانشگاه آزاد اسلامي
واحد ورامين
فهرست
عنوان
صفحه
فصل 1: اهميت صنايع گوشت و تقش تركيبات آن از ديدگاه تغذيه
1-1 مقدمه
1-2 تاريخچه صنعت سوسيس و كالباس در جهان
1-3 تاريخچه صنعت سوسيس و كالباس در ايران
1-4 اوضاع فعلي فرآورده‌هاي گوشتي در ايران
1-5 انواع گوشت
1-6 تركيبات گوشت و اهميت آن از ديدگاه تغذيه
1-6-1 پروتئين گوشت
1-6-2 چربي گوشت
1-6-3 مواد معدني گوشت
1-6-4 ويتامين‌هاي گوشت
1-6-5 كربوهيدراتهاي گوشت
1-6-6 تركيبات ازت‌دار غير پروتئيني گوشت
(NPN)
1-6-7 مواد طعم‌دهنده و آكروماتيك گوشت
...


مبلغ قابل پرداخت 25,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۹ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 35

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما