نام فایل : ارزيابي-اقتصادي-مواد-اوليه-غذايي-براي-شير-سازي-23-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 13
حجم : 110 کیلوبایت
ارزيابي اقتصادي مواد اوليه غذايي براي شير سازي :
هزينه مواد اوليه اغلب حدود 50 درصد هزينه كل توليد شير را در يك كارخانه توليد مواد لبني در بر مي گيرد . صرفه جويي در هزينه خوراك حتي مقدار كمي دلار در هر تن ، باعث صرفه جويي مهمي در طول يك سال در يك شركت توليد لبني خواهد شد .
در بسياري از كارخانه جات توليد مواد لبني يك نرم افزار براي بالانس كردن سهميه غذايي استفاده مي شود كه در آن از تكنيك برنامه ريزي خطي استفاده مي شود ، اين برنامه جهت شناسايي هزينه يا تعيين قيمت يك خوراك جديد در سهمة غذايي به كار مي رود ، اگرچه نياز به تخصص در نرم افزار بالانس سهميه وجو دارد و اتخاذ يك تصميم سريع و درست بدون آن ممكن نيست .
منظور از اين راهنمايي كه روش هاي ديگر قيمت گذاري غذاها مختلف را توضيح دهيم . در اين خصوص در باره 4 روش كه شامل : هزينه تغذيه مواد مغذي ، شاخص ، معادلات همزمان و روش يكسان سازي محصول بحث خواهيم كرد . محاسبات دستي اين روش ها در اينجا توضيح داده شده است ، اما يك برگه گسترده كه اين روشها از آن استفاده مي كنند براي تعيين ارزش غذايي در دسترسي از طريق سرويس گسترش شركت
N M S U
به وسيله ارتباط با جورج بتورد ، متخصص لبنيات با شماره ( 646
–
6454 )
–
( 505 ).
چه اطلاعاتي لازم است ؟
براي گرفتن يك تصميم مناسب درباره خري يك خوراك ، اطلاعاتي درباره خوراك لازم است . تجزيه آزمايشگاهي خوراك شامل ماده خشك ، پروتوئين خام
( C P )
و فيبر { مجموع مواد غذايي قابل هضم ،
( TDN )
يا شبكه انرژي براي توليد شير
( NEL )
} و پيش بيني انرژي مورد نياز را شامل ميشود .
بايد به خاطر داشته باشيم كه انرژي { مجموع ما غذايي قابل هضم ،
( TDN )
يا شبكه انرژي براي توليد شير
( NEL )
} در آزمايشگاه اندازه گيري نشده اند اما حجم فيبر حساب شده است .
آزمايشگاه از معادلات متفاوتي براي پيش بيني انرژي از فيبر ، به خصوص براي علوفه ها استفاده مي كند . به اين دليل اگر شما علوفه خريداري كنيد منبع انرژي پيش بيني شده اي را ملاحظه خواهيد كرد . همچنين با استفاده از جداول چاپ نشده مانند ( ماده مغذي مورد نياز احشام ) در سال 1989 استفاده كنيد ، كه اغلب حجم ماده مغذي در تنوع تغذيه قابل ملاحظه است . براي شركتهاي لبنياتي تغذيه بر اساس يك مبنا خشك بحراني است . بسياري از خوراك اوليه توليد لبنيات مخصوصا علوفه تازه شامل 50 در صد آب است.
تجزيه آزمايشگاهي ، به طور كلي يك منحني مخصوص نمايش مواد غذايي بر اساس مواد خشك تهيه مي كند ، تمركز موئاد غذايي مانند : پروتوئين خام ،
...
مبلغ قابل پرداخت 25,900 تومان