نام فایل : آووکادو-5-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 4
حجم : 170 کیلوبایت
آووکادو
کلیات گیاه شناسی
:
آووکادو درختی است که ارتفاع آن به حدود 6 متر می رسد و درقسمت های گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش می یابد . منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است . برگهای این درخت ضخیم و سبز و گلهای آن کوچک و سبز رنگ است . میوه آن مانند گلابی و درای پوستی سخت برنگ سبز تیره و یا سیاه است در حدود 400 نوع مختلف آووکادو وجود دارد که بعضی از آنها درای پوست صاف و سبز رنگ بوده ولی پوست برخی از آنها سیاه و خشن است .مدرکی در دست است که نشان می دهد مایاها و اینکاها از این میوه استفاده می كرده اند .
تركيبات شيميايي:
آووکادو چرب است و درای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین
Cystine
تریپتوفان
Tryptophane
و تیروسین
Tyrosine
می باشد . در تحقیقات جدیدی که انجام شده وجود چند نوع آنتی بیوتیک در آووکادو ثابت شده است . دانه گیاه درای مقدر کمی ( در حدود 2 درصد ) روغن است . این روغن غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده که درای بو و طعمی مطبوع است . روغن دانه آووکادو درای حدود 7 درصد روغن های اشباع شده مانند اسید پالمتیک
Palmitic
و اسید استئاریک
Steraric Acid
اسید آراشیدیک
Arachidic Acid
، اسید میریستیک
Myristic Acid
و در حدود 80 درصد روغن های اشباع نشده مانند اسید اولئیک
...
مبلغ قابل پرداخت 25,900 تومان