محل لوگو

ملاحظات-عمومي-دربارة-تشعشع-11ص


ملاحظات-عمومي-دربارة-تشعشع-11ص

نام فایل : ملاحظات-عمومي-دربارة-تشعشع-11ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 11

حجم : 39 کیلوبایت


ملاحظات عمومي دربارة تشعشع
مانند پاستوريزاسيون شير و كنسروسازي ، ملاحظات اي دربارة اين فن‌آوري بيان شده است . عده اي ممكن است بپرسند كه آيا غذاي اشعه ديده براي خوردن مناسب است، ايمني غذاي اشعه ديده مدت چهل سال است مطالعه شده است و مهمترين عامل در فرايند ايمني غذا بشمار مي رود . ارزيابي هاي غذايي ، مطالعات سمي بودن و آزمايشات تغذيه هيچ خطر احتمالي اي را نشان نداده است و فرايند توسط بسياري از مؤسسات دولتي اطراف جهان تصويب شده است . تغييرات غذايي ايجاد شده توسط تشعشع كمتر از تغييرات ايجاد شده توسط كنسروسازي يا پاستوريزاسيون است .
عده اي ممكن است دربارة ايمني فن آوري سوال كنند . تشعشع براي استريل كردن محصولاتي از قبيل پيوندهاي جراحي و دستگاه ها ممكن است بكار برود . اين يك روش خوب تثبيت شده است كه چندين سال است مورد عمل قرار گرفته است . با توجه به گزارشات شوراي مقررات هسته اي و بخش حمل و نقل ، اين روش ها مدل‌هايي براي استفادة صلح آميز و بي خطر از منابع راديواكتيو ارائه مي نمايند . دستگاه هاي تابش اشعة الكتروني كه فاقد منابع راديواكتيو هستند در اين مرحله مستلزم نظارت قانوني كمتري هستند . ديگران ممكن است تعجب كنند كه آيا راديوفوبيا مانع از پذيرش تشعشع مي شود يا خير . در واقع ، اكثر مردم آمريكا آماده مي شوند تا پرتودهي را بپذيرند هنگامي كه منافع حذف بيماري آشكار مي شود . مثلاً بهتر است از پرتودهي براي كاربردهاي جراحي استريل كردن استفاده شود . اكثر مردم به پذيرش اشعه
X
و امواج مايكرويو بعنوان وسيلة تشخيص پزشكي و پخت و پز مناسب توجه دارند . در آينده يك برنامة تبليغاتي كه نشان دهد كه يك محصول غذايي مورد پرتودهي قرار گرفته است امكان آن را براي مشتريان فراهم مي كند تا غذايي را تعيين هويت كنند كه مورد عمليات پرتودهي قرار گرفته است . بعضي مردم دربارة منابع اشعة گاما مثل كبالت
60
و سزيم
137
علاقمند هستند كه در نيروگاههاي راكتور هسته اي توليد مي شوند . با اينحال ، اين امر دربارة ساير راديونوكليدهاي بكار رفته در صنعت ، علوم ، و پزشكي و مؤسسات درماني درست است . حتي اگر انرژي هسته اي براي مقاصد توليد نيروي برق در آينده بكار نرود ، اين راديونوكلئيدها هنوز در راكتورهاي كوچكتر توليد مي شوند . اشعه الكتروني و اشعه
X
البته از منابع راديواكتيو استفاده نمي كنند و هيچ ارتباطي با انرژي هسته اي ندارند .
بالاخره ، بعضي مردم ممكن است اگر از پرتودهي براي موارد ديگري از قبيل ضدعفوني كردن غذا استفاده كنند .
در واقع ، تركيب كردن پرتودهي با افزايش بهداشت يك مزيت است زيرا آلودگي كمتر به معناي مقادير كمتر پرتودهي موردنياز مي باشد و احتمال تغييرات در ذائقه يا بوي يك محصول كاهش مي يابد اين موارد حاكي از آن است كه روش پرتودهي همراه با ساير روش ها بايد در صنايع غذايي بطور مكمل بكار برده شود تا بهداشت و خواص مطلوب مواد غذايي حفظ گردد . اكثر ملاحظات امروز به روش هاي قديمي‌تر مانند پاستوريزه كردن و كنسروسازي توجه دارند . توسعه روز افزون فرايندها و مقررات در زمينه فن آوري ها در نهايت حول محور افزايش ايمني و بهداشت محصولات توليد شده ، صورت مي گيرد .
منازعات ميان طرفداران توسعة بهداشت و طرفداران فن آوري كاهش بيماري نهايتاً برطرف شده است وقتي كه هر دو راهبرد تركيب شدند . وجود استانداردهاي بهداشتي مشخص و درجه بندي كردن گوشت ها و پاكيزه بودن آن قبل ازپرتودهي امري ضروري است . در روش هاي پاستوريزه كردن و كنسروسازي به منظور از بين بردن ارگانيزم هاي خاص و فقط انواع مفيد آنها صورت مي گيرد . از وقتي كه صنعت پرتودهي مواد غذايي شكل مي گيرد (سازمان دهي شد) ، فرآيند بايد طوري شود كه كلمة پرتودهي شده داراي معني استاندارد باشد و كاربردهاي يكنواخت تضمين گردد .
بالاخره ، پاستوريزه كردن و كنسروسازي براي عمل آوري غذا قبل از مرحلة بسته‌بندي نهايي در لحظه اي بكار مي رود كه فرصت آلوده شدن مجدد غذا به حداقل برسد پرتودهي به غذا باعث افزايش ضريب اطمينان نسبت به عدم آلودگي غذا مي گردد . مراكز جلوگيري و كنترل بيماري همراه با سازمان بهداشت جهاني و ساير سازمانهاي بهداشتي به استفاده از پرتودهي غذا بعنوان يك فن آوري مهم خوش آمد مي گويند كه بتواند مردم را در مقابل بيماري هاي ناشي از آلودگي محافظت كنند . همانند پاستوريزه كردن و كنسرو سازي ، پرتودهي يك مرحلة فرآوري غذاي مفيد و بي خطر است . جلوگيري از بيماري هاي ناشي از آلودگي غذايي مستلزم يك راهبرد از توليد به مصرف با مراحل كنترل مختلف مي باشد . براي بعضي غذاها اين امر شامل حذف عوامل بيماري زا مي باشد . استانداردهاي معيني اي براي فرايند پرتودهي جهت افزايش پذيرش اين فن آوري گرد آوري شده است .
و صنايع غذايي شروع به توسعة آنها نموده است . روش هاي پرتودهي همانند روش‌هاي پاستوريزاسيون و استريل كردن بهداشتي مي توانند نظارت و قانونمند شوند حاصل از پرتودهي به گوشت قرمز و پرندگان بصورت بالقوه قابل توجه است چون مانع از شيوع صدها هزار بيمار ناشي از تغذيه (غذا)‌ مي گردد و از بستري شدن هزارات نفر و مرگ و صدها نفر هر ساله جلوگيري مي كند . استفاده از اين فن‌آوري‌ها، براي تأمين اهداف ملي براي جلوگيري از بيماري هاي ناشي از مواد غذايي تا سال 2010 ، امري بحراني است .
رابرت
Tanxc
بيماري شناس و رئيس شعبه مراكز كنترل بيماري حدود 17 سال تحقيق در اين مورد انجام داده است . او فارغ التحصيل از كالج
Yale
در 1975 است و درجه
M.D
از دانشگاه
Vander bilt
است . درجة
...


مبلغ قابل پرداخت 25,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۸ خرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 71

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما